Exploder

Typiskt! När man då vridigt och pynjat fram en layout man själv är nöjd med och har fått även Mac IE och visa den rätt, kommer ju Windows IE6 och förstör allt. Den jäveln kan naturligtvis varken placera två DIVar på varandra eller förstå sig på postion:fixed för något annat än bakgrundsbild.

Stort tack till JP som luskade fram ett sätt att fixa problemet. Nog för nu är IE för Mac inte lika cool, men det är ju en browser som redan är död.

För att lugna ner mig grävade jag fram några grafiska och typografiska länkar. Typomania, ett gammalt BBC program och Dieter Steffmanns fonter. Både typographic illustrations och letterflow är så fina att jag bara måste ha dom listade här på skrubu. Och för ikonfreakar finns ju GUI Components.

Uppdatering: kolla kalamuki, SchizoBlog och pnuk.

Published