Dagen efter

Så var det då festat första maj igen och idag är man lite trött, men roligt var det ju. Skumpa på Kajsis, träffa bekanta och sedan sillis med snaps är ett välbeprövat klassiskt vinnarrecept. Några bilder finns bloggade på MMS Bloggen men mannen med svinnäsan är skrubu exklusivt :) Kameratelefoner är nog behändiga apparater.

Eftersom det inte har varit helt 100% inspirationsnivå idag, roade jag mig med lite slösurfande. Kan The Rainbow Plucking Orgy, vara äkta? Denna Alien song har man ju sett tidigare, men på något sätt känns den bra idag. Om du hatar JavaScript dialoger, undvik Annoying Message. Cows with guns är något underlig, men så är ju Banana Guard också.

Nu efter Farscape skall jag ta mig till gårdagens värd och hjälpa med att flytta på tunga saker, så att den rödvinfläckiga vita mattan kan föras till tvätt.

Published