Huuhaata ja asiaa

According to the SelectSmart.com Belief System Selector, my #1 belief match is Secular Humanism.
What do you believe?
Visit SelectSmart.com/RELIGION

Toukokuusta luvataan vauhdikkasta, mutta onneksi energiatasoni ovat korkealla. Näin kertoo Horoscopes for Geeks.

En minä noihin horoskooppeihin usko, mutta tunnustan lukevani niitä. Kai se on jonkinlaista itsensä etsimistä. Vai onko? Ehkä ihmisillä on tarve uskoa johonkin. Kun en usko mihinkään jumalaan niin ehkä etsin sitten jotain muuta. Tuskin se jokin muu löytyy huuhaamaailmasta, mutta onhan noita hauska lukea, ja onneksi astrologialla on kilpalijoitakin.

Nythän on apinan vuosi ja apinana nyt pitäisi mennä hyvin

Apinan bisnekset luistavat kuin rasvattu ja kaikissa Apinoiden suunnitelmissa on tänä vuonna odotettavissa valtaisia edistysaskeleita ja jokaiseen uuteen mahdollisuuteen kannattaa tarttua kaksin käsin ja vaikka hännällä vielä lisäksi. Myös seuraelämä on vilkasta ja Apinat särkevät tahtomattaan monia sydämiä, suosittuja kun ovat.

Näin hehkuttaa Astrologiakeskus. Perin hupaisaa.

Joskus tuntuu siltä että vesimiehen kuvauksessa on jotain mikä pitää paikkansa, joskus nuo ovat huvittavia mutta useimmiten vain uskomattomia.

Vesimiehet ovatkin eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee Vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi vaikka Vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Mutta löytyy niitä yhteneväisyyksiä muistakin merkeistä ;)

Näihin bullshitsitaatteihin jouduin seuratessani sattumanvaraisesti linkkejä SAP Design Guildin sivuilta. Tylsä päivä? Ei, mutta lämmin.

Oikeasti ajattelin vain heittää näkyville linkin tähän hienoon An Incomplete Manifesto for Growth tekstiin, joka pisti ajattelemaan… muutakin kuin huuhaata.

Published