Standardeista

Webbistandardeista voi voi olla montaa mieltä, siitä esimerkkinä wefail, jotka ei selvästikään ole herra Nielesenin faneja ja katsovat asioita flashin näkökulmasta pitäen mielessä että kyseessä on verkkodesign eikä elämä tai kuolema. Esitys on mitä riemastuttavin.

CHALLENGE PERCEPTION
remember: the internet is not real.
the only people that think the internet is real are the bloggers

Sittenhän on niitä jotka seuraavat standardeja, ja niitä jotka eivät. Ja minua kyllä minua harmittaa aina kun törmään saitille joka ei toimi kuin IEllä ja silloinkin vain Windowskoneella (vaatikohan tuo saitti toimiakseen myös jonkun tietyn Service Packin käyttikseen?). Haluan uskoa että kyseessä on tietoinen kohderyhmän suodattaminen, eikä niinkään välinpitämättömyys tai osaamattomuus.

Rakkaus samaistaa. Eli yhdenmukaistaa, siis standardisoi? Mutta tämänhän on huomannut jo aikasemmin siitä että pariskunnilla on samanlaiset tuulipuvut. Vaikuttavaa tutkimustyötä, melkein yhtä vaikuttavaa kuin Denzil Dexterin työ tieteen parissa.

Standard.

Published