Leffakatsaus

Koska Kasa kirjoitti dokkarista Super Size Me, tulin muistaneeksi etten olekaan käynyt pällistelemässä Applen trailerisivuja vähään aikaan taas…

Cole Porterista (1891-1964), aikansa musiikkitaivaan tähdestä on näköjään tehty leffa, De-Lovely, jossa tähtinäyttelijöiden ohella esintyy koko joukko tämänhetken musiikkitaivaan tähtiä mm. Alanis Morissette ja Elvis Costello. Mielenkiintoista.

I’ll sleep when I’m Dead vaikuttaa hyvältä leffalta, tai sen kuvan tuosta trailerista saa. Mutta miksi Clive Owen vaikuttaa niin tutulta? Britteinsaarilta näyttäisi tulevan muutakin katsomisen arvoista.

Night M. Shyamalan tulee taas. Kuten tietenkin myös Brian, avoimen häpeilemättömästi Gibsonin Jeesuksen vanavedessä, kuinkas muutenkaan. Enpäs muuten tiennytkään että Monty Pyhtonin elokuva oli kielletty norjassa:

“That was rather good, really, because it gave us a lot of publicity,” Jones said. “It also gave us a great ad line in Sweden, because the Swedes regard the Norwegians as having no sense of humor, and as it was banned in Norway the Swedish distributor ran a line that read, ‘This film is so funny it was banned in Norway!'”.

Ja koska sci-fi kiinnostaa, vaikuttaisi Chronicles of Riddick olevan ihan oikeasti odottamisen arvoinen pätkä. Nyt leffasta on nähtävissä kunnon traileri, ei vain tiiseri. Kuinkakohan ovat muuten saaneet Dame Judi Denchin siihen mukaan?

Hmm.. Google Newsin kautta pääsee erinäisten lehtien palveluihin ilman rekisteröintiä, vaikka saitti muuten vaatisikin sitä. Tekee linkityksen hiukan hankalaksi.

Published