Sininen Resonoiva Kotka

Kuinkas minulta jäi näkemättä linkki Maya-astrologiaan kun viimeksi asiasta kirjoitin? Onneksi SchizoBlog ohjasi minut oikeaan suuntaan.

Sininen Kotka
Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon.

Olen olen! Kyllä tämä on aivan oikein. Tuohan olen minä :) Eikä tässä vielä kaikki:

Resonoiva
Resonoiva, keskimmäinen sana mayanimessäsi, tarkoittaa numeroa seitsemän ja se on virityksen resonoiva sointu. Seitsemän on keskimmäinen numero pyhän kalenterin Tzolkinin numeroiden ketjussa yhdestä kolmeentoista. Kysymyksessä on virittäytyminen kanavaksi energian välittämisessä eri muodoissaan, vastaanottamista ja antamista. Resonanssi tarkoittaa tietynlaista harmoniaa, sopusointua, joka vallitsee tai syntyy energioiden kohtaamisessa.

Tietynlaista harmoniaa”? Ehkä hiukan epämääräinen ilmaisu, mutta tästä on kuitenkin hyvä jatkaa tätä päivää. Pitäisi varmaan aluksi virittäytyä kanavaksi tiskialtaan ja kuivauskaapin välille.

Published