Vodka eiku siis Heppa

Jostain syystä päässäni on eilisestä lähtien pyörinyt Ultra Bran Heppa, mutta hiukan eri sanoin.

Vodka täydessä lasissa on kaikkein raainta voimaa
vain urhein meistä kaikista voi vastustaa hurjaa vodkaa
jos housuihin hiipii pelko niin kaihda silloin krapulaa
vain uljain meistä kaikista voi uhmata hurjaa vodkaa

Miksi ihmeessä?

Vaikka parempi on että päässä pyörii edes jotain, koska siellä voi useasti olla ihan vaan ‘ei mitään’. Ajattelin monen muun blogin tavoin käydä kokeilemassa vaalikoneita niin Alman kuin Kalevan, samalla kun päässäni soi vodkaheppa-biisi.

Argh, mikä määrä radiobuttoneita ja pull-downeja (mitä termiä käytät: drop-down, pull-down, vai ehkä alasvetovalikko?). Mielettömän klikkausrumban jälkeen minulle tarjotaan ehdokkaita joista en tiedä mitään, en tunnista edes nimiä. Eivätkä puolueetkaan ole oikein makuuni. Vai enkö tunnista omaa makuani? Ehkä en tiedä mitä haluan… lalalaaa kaihda silloin krapulaa… (aaaargh!)

Kalevan kone oli muuten siitä hauska, että jos ei valitse mitään vaan painaa suoraan “Lähetä”-nappia, saa tulokseksi TOP 5 listan jossa kaikilla on 0% yhteneväisyys mielipiteisiin, ovat Keskustalaisia ja ykköpaikalla on Anneli Jäätteenmäki. Jos Alman aparaatissa tekee samoin, ei saa tuloksia ollenkaan. Mitenköhän nämä koneet painottavat tuloksiaan? Mitä jos kahdella henkilöllä eri puoleesta olisi sama tulosprosentti, ja koneen pitäisi valita kumpi laitetaan viidennelle sijalle ja kumpi pudotetaan pois? Jotenkin tulisi kuva että Kaleva suosisi Keskustaa mutta Alma olisi hiukan neutraalimpi.

Vodka täydessä lasissa…. Hitto, pitänee kohta tankata iTunes täyteen progea taas: upeat kitarasooloot eivät aiheuta lyriikkamuutoksia päässäni.

Päivitys: Kas, Hesarillakin on oma vaalikone, eipä se antanut sen parempia vastauksia kuin muutkaan, mutta Ultra Bra ei enää pyöri päässäni. Mukavaa.

Published