Luksusta lehmistä ja kaikenlaista kännyköistä

Muahahaaa! Mitvit aiheutti spontaaneja naurunpurskahduksia copywraittaamalla Arlaa. Tätä tarvitsinkin raskaan työpäivän päätteeksi.

Lueskelin myös TheFeaturen blogeja, tai journaleja kuten heillä on tapana niitä kutsua, joissa puidaan kaikenlaista mobiili-internettiin liittyvää. On juttua siitä miten kamerakännykät pitävät alaikäiset julkkikset kurissa, kun eivät paljastumisen pelossa uskalla ryypiskellä kaupungilla. Sinänsä varmaan ihan järkevä veto. Toinen journaali miettii kuvapuhelimien vaarallisuutta hiukan toisesta näkökulmasta: ei se mitä kuvataan ole vaaraksi, vaan se että kuvataan eikä sitten puutua asiaan. Kolmas kirjoittaja on kriittinen palvelulle jolla voi nuuskia muksujensa kännykän käyttöä. Ameriikka on mahdollisuuksien maa!

Published