Här kommer natten

Men här kommer inte sömnen. Hundra år sedan skrevs det såhär om sömnlöshet.

Vad göra när sömnen inte kommer? Enligt paranormal.se (!) kan man t.ex. lyssna på musik. Vilket i mitt fall blev att surfa tribute-skivor på Amazon! Egentligen började det hela från att jag måste ta återigen en titt på Pickin’ on Pink Floyd, en ganska så rolig skiva verkar det som. Det finns ju faktiskt uppsjö av mer eller mindre lyckade tributer varav Iron Maiden verkade faktiskt bra och Led Zeppelin samt CSN&Y helt lustiga.

Hmmm.. DPRP har nya recensioner. Orphan project verkar värt att bekanta sig med.

Så kan man ju söka fram att fast Gates talar varmt om bloggning nu (kolla kommentaren om RSS och Atom i slutet av artikeln), har hans firma fakiskt gett sparken åt en arbetare för att han bloggade ickeönskad information. När får vi månne se MS Blog och vad skulle den göra? Skapa sidor som bara fungerar på IE, eller kanske den har ett eget Blog Markup Language? What do you want to blog today?

Just så. Nu. Nu är det dags att pröva om sömnen kommer.

Published