Löytöjä ja oivalluksia

Oikein onnistuneen lime-katkarapu-chili-kookosmaito-ramenin (joka muuten sointui kauniisti Gran Feudo Crianzan kanssa) jälkeen tein päivän surffaukset.

En käy usein Aukea.netissä. Siellä paljon josta en pidä. Mutta tänään piipahdin katsomassa ja löysin Juhana Hurtigin hienot kuvat. Olen usein ihallut tuota tilaa, ottanut jokusen kuvankin, mutta julkaissut toistaiseksi vain jokusen kännykkäkuvan. Hyvä Juhana!

Tehdessäni ruokaa, ja sitä syödessäni, kuuntelin ensimmäisen kerran Uppsalan reissulta hankkimaani Steve Hackettin Live Archivea (70, 80, 90’s). Hieno neljän levyn paketti. On se aika velho tuo Hackett. Täytyypä keskittyä tähän vähintään yhtä paljon kuin samaiselta reissulta hankttuihin Karmakanicin Wheel of Life ja Hasse Bruniussonin Flying Food Circus, jotka molemmat ovat hienoja levyjä. Taitaa muutenkin olla aika uusia iTunesin soittolistat popista progressiiviseempaan.

xBlog näytti tien mielenkiintoiseen juttuun nimeltä Why can’t a newspaper be more like a blog?.

Weblogs have revolutionized web publishing. The act of blogging itself isn’t all that revolutionary. But blog software developers have put powerful weapons in the hands of ordinary citizens. The Pentagon calls this asymmetrical warfare.

Niin ja ruokaa tehdessä pitää tietenkin olla omia chilejä. Vaikka olihan mukana yksi pieni jny:ltä saatu.

Ärsyttävää että MSNBC ei halua näyttää uutissaitillaan olevia videoita mäkkikäyttäjille. Operating system not supported. Pitäisi olla vähintään Win98… jep jep. Tuo toimisi ihan varmasti mediaplayerillä. Onneksi juttu on luettavissa tekstinä. Luulisi että kun MS:n perustajajäsen on ollut tukemassa Sci-Fi museota, niin useiden käyttöjärjestelmien väliset yhteydet olisi jotenkin tuttu käsite.

Published

1 comment

  1. No, eipä tuo suostunut toimimaan Wintoosallakaan, kun en mokoman vuoksi viitsi startata Exploderia vakkari-Firefoxin tilalle. Ei sinänsä yllätä, kun kanavakin on Microsoftin ja NBC:n yhteisyritys, mutta silti… Toivottavasti samaa "vain oman konsernin tuotokset kelpaa" -asenne ei ainakaan liikaa välity kanavan journalistisessa sisällössä. ;P

Comments are closed.