Teksti ei ole ajatus

En oikein muista mistä lähdin liikkeelle, mutta eksyin Wikipediaan lukemaan Philosophy of perception -nimistä, aika pitkää juttua. Olinkin juuri tällaisen tarpeessa. Taisi olla niin että jouduin tuonne The map is not the territoryn kautta. Mutta miten minä sinne jouduin? En muista. Olen vain jotenkin lapsellisen iloinen löytämästäni. Mukavaa lukemista siitä miten asiat ovat, vaikuttavat olevan ja mitä me luulemme niiden olevan. Lopulta klikkasin itseni kohtaan Subjective idealism, ja sieltä todellisuuteen (ja mitä se ei ole), totuuteen ja faktaan. Wikipedia on cool.

Niin, ja jos haluaa nähdä miltä jotkut S-ryhmän ravintolat näyttävät ilman asiakkaita, voi klikata tätä linkkiä. Tuolta kai moni Helsingin ravintola näyttää näin juhannuksena. Pitänee huomenna käydä katsastamassa :)

Hyvää juhannusta!

Published

2 comments

  1. Eli sinäkin olet jäänyt Hälssinkiin Jussiksi. :)

    Hyvää juhannusta!

Comments are closed.