Slapp söndag

Midsommaren kom och midsommaren gick. En helt trevlig urban sådan. Inget att blogga om egentligen, jag menar det var nu som annars också med något att äta och dricka, musik, trevligt sällskap, picknick, sol, regn… fast i stan och utan bastu. Ett par bilder finns till påseende här och här.

Kollade med vilka sökord mina sidor har hittats. Inget speciellt underligt där, det mesta är ganska vanligt, men en stod ut. Måste riktigt ta och pröva på google och sant som det är hittas skrubu.net med sökorden “restaurang tai stockholm same same but different“. Vad var det månne som söktes egentligen?

Och så blev det lite stylesheet tweakning av skrubu.net också. Närmast länkarnas stil. Tog en titt på OS X 10.4 screenshottar, åt gårdagspizza, tyckte att det är kul att Moore blir utsatt för det han utsätter andra för, tvättade kläder, såg dokumentfilmstrailern The Corporation… Slapp reging söndag.

Uppdatering: Kanske det var äkta Tiger screenshottar, eftersom dom har blivit borttagna “at the Request of Apple Legal”.

Published