Kohtuukäyttäjä

Tänään se sitten tuli, parin viikon odottelun jälkeen, kotiinkannettuna. Rajatapauspaita. Olen auttanut Mielenterveysseuraa femmalla. Kannoin korteni kekoon, paukuttelen henkseleitäni, ainakin tänään. Kaiken lisäksi huomasin etten olekaan niin nörtti kuin mitä olen tässä kuvitellut. Tein Mervin inspiroimana Nettiriippuvuustestin. Noin hyvä tulos! Voiko olla että valehtelin itselleni? Ehkä, mutta omasta mielestäni olin rehellinen.

Pistemääräsi: 25

Palaute:
Olet todennäköisesti Internetin kohtuukäyttäjä. Saatat ajoittain viettää liikaa aikaa netissä, mutta pystyt kontrolloimaan netin käyttöäsi. Halutessasi saat lisätietoa nettiriippuvuudesta ja sen ennaltaehkäisystä.

Published

5 comments

  1. Testi on kyllä vähän valheellinen, vastasin omasta mielestäni rehellisesti ja sain 22 pistettä. Kuitenkin istun koneen ääressä ja olen netissä vähintään 10 tuntia vuorokaudessa.

  2. Toisaalta minä sain huimat pisteet (44), vaikka en usko olevani niin kovin huonossa jamassa (kestän kyllä ilman intternettiä varsin pitkiäkin aikoja jne.). Voi olla kyllä, että vähän liiottelin joissakin kohdissa. :P

  3. Tosiaddikti ei tietenkään tunnusta, koska on tosi addikti. Eli ehkä tuo pisteytys menee oikeastaan toisinpäin?

  4. "Hei, olen Mervi ja olen intternettiriippuvainen." "Hei Mervi!" "Olen ollut kuivilla nyt jo viisi minuuttia…" *taputusta ja hurraahuutoja*

Comments are closed.