Snooze

Jotenkin ollut nyt viimeaikoina vaikea herätä aamusin. Ei tahdo päästä käyntiin sitten millään. Kello soi, painan snooze ja matka höyhensaarilla jatkuu. Kello soi, painan snooze. Kello soi. Snooze. Jonkin ajan kuluttua snooze antaa periksi ja lopettaa herättämisyritykset jättäen meikäläisen sahaamaan tukkeja onnellisena. Tai no, onnellisena ja onnellisena. Yleensä herään huomatessani unen muuttuneen todella absurdiksi. Jotekin älyän unessani että nyt olen nukkunut reilusti yli snooze -ajan. Tänään kun olin kolmatta kertaa käynyt samalla telttailualueella ja valmistanut ruokaa samassa ruokailukatoksessa mutta viimeisellä kerralla vaihtanut grillimakkarat (näin muistaisin) mustavalkoiseen Harry Potter college-paitaan, räpsäytin silmät auki. Taidan olla loman tarpeessa, mutta sinne on vielä jokunen viikko aikaa.

En ole nähnyt painajaisia pitkään aikaan, onneksi, mutta outoja unia kyllä. Jopa surrealistisia. Tämä uutinen ei ole mitään uniini verratuna.

Published