Polyfonisk partaj

Stiftade bekantskap med The Polyphonic Spree idag. Helt okänt för mig. Det var link.quickies som visade vägen med en länk till Quest For The Rest, som verkar vara förhandsmarknadsföring för en kommande skiva. Trevligt litet spel. Och trevlig musik. Måste därmed undersöka fenomenet lite noggrannare.

Sajten deras är underlig och lite krånglig, men efter en stunds sökande hittar man streamande musik. Som en inbiten Mac freak noterade jag nog iTunes länkarna. Men iTunes kan man ju lyssna bara på korta snuttar. På sajten bjuder bandet bjuder på hela låtar både via Windows Media och Real Player. Fint. Sådan service skulle jag vilja se (höra) mera av på nätet. Av det jag nu hört låter den kommande skivan (ute den 12 juli) definitivt bättre än gamla och tror att det blir att skaffa. Undrar var i Helsingfors man skall få tag på skivan Together We’re Heavy?

Published

2 comments

 1. De ar valdigt bra! Bestall dem pa Amazon ifall du inte kan hitta dem i Helsingfors.

  Sok ocksa foljande band:
  Keane
  Belle and Sebastian
  Franz Ferdinand
  Postal Service
  Shins
  Neutral Milk Hotel (In an Aeroplane Over the Sea)
  The Decemberists

Comments are closed.