Skrubun viritys

Päivitin Nucleuksen versioon 3.1, vaikka siinä ei ole mitään suurempaa eroa edelliseen. Asensin samalla jokusen plugin: sulka.netistä löytvän NP_PinseriList joka nyt näyttää 30 viimeksi päivitettyä blogia Pinserin blogilistalta ja Gzip plugin joka zippaa skrubun nopeammin latautuvaksi (Testin mukaan säästöä jopa 62%) sekä Latest Comments plugin joka tuo näkyville viisi viimeisintä kommenttia. Tämän lisäksi tein pikkusen muutakin virittelyä. Nyt tuntuu olo taas oikein nörtiltä.

Published

2 comments

  1. Takapuolituntumalta sanoisin sivujen todella näkyvän ruudulla nopeammin. Hyvä näin.

  2. Hyvä että toimii. Samalla huomasin että olin onnistunut sössimään tämän kommentointiruudun tosi pieneksi. Nyt sekin on korjattu. Kannattaisi aina ottaa kopiot ennen päivitystä… ;)

Comments are closed.