Min dag

Sjukt. Halsen värker. Inget speciellt kul att vakna till. Dag fyra på jobb efter semestern blir en dag hemma i sängen. Halsen blir sakteligen bättre längs dagen, men febern stiger. Inte så hård feber, närmast stegring. Obekvämt ändå.

Sover. Dricker. Sover… äter lite. Nej. Kan inte bara ligga. Lägger ett par time lapse filmer från sommarens båtresa på mina gallerisidor (här och här). Blir trött igen. Ser på TV. Eller vill se på TV, men inget där. Bara de agressivt sponsorreglerade spelen i Grekland (som man inte vågar länka till från sin sajt). Eller såpor. Eller SMS-chat. Argh!

Febern, stegringen, har sjunkit. Tempen ser ut att hållas under 37 igen. Fint.

Blogstuff och nyheter. WordPress is very sexy. Orange påstår sig äga den oranga färgen, och är sura på Easymobile som använder en motsvarande. En helt kul artikel. Apple har problem med ackun. BlueSniper.

Jaha, över 37 igen. Knäckande.

Published