Den tänker

I och med att iPoden har blivit så populär, har det uppstått myter kring den skriver N.Y. Times artikeln Tunes, a Hard Drive and (Just Maybe) a Brain (gratis men kräver registrering). Det finns människor som är säkra på att iPoden antingen föredrar musik av en viss genre, eller att shuffle -läget vet vad ägaren vill höra på. Eller inte höra på. Som den stackaren som blev genant ertappad a sin musiksmak på sin egen fest av att iPoden efter Guns’n’Roses hoppade över till Elton Johns Your Song.

“Everyone was rocking out,” Mr. Angus said. “Then Elton comes on and kills it – it was like strike No. 1 against my manhood.”

Och när iPoden sedan också shufflat ut stämmningen mitt i det värsta hånglandet, har herr Angus stiftat bekantskap med Smart Playlists för att hålla sig på den säkra sidan. Goda råd om hur man skapar dessa kloka spellistor finner man på smartplaylists.com.

Published