Snabbt, sano ruottalainen

Laajakaistayhtiö Brendbandsbolaget länsinaapurissamme tarjoaa 100Mbps liittymää 595 kruunulla (n. 65 e) kuussa, kertoo The Register (joka lainaa Reutersia). Juttu kertoo hepusta jolla on jo kolme vuotta ollut ‘vain’ 10Mbps liittymä (n. 35 e/kk). Vauhdikas peli sekin, näköjään, niin down- kuin uploadauksen suhteen.

And he has enough bandwidth and server space left over to broadcast his DVDs from his apartment to his friends’ computers in case they want to watch along from across tow

Ei paha ollenkaan. Näin HTV:n asiakkaana olisi mahdollisuus saada jopa 3 Mbps/500 kbps vauhdikas liittymä 59 eurolla kuussa. Paitsi että modeemivuokra on siihen vielä kuusi euroa lisää kuukaudessa. Heja Svärje!

Published

2 comments

  1. Suomessahan on intterrrrnettiliittymillä ihan sikahinnat. Varsinainen tekniikan ihmemaa. :P

Comments are closed.