Veckoslutsvädret och måndagen

Lördag. Sommar. Ypperligt väder för att ta den kollektivt ägda träfiskaren Haffsårkestern till vinterförvar. Det blev ett helt värdigt slut på den ganska så regniga båtsäsongen eftersom motorn startade och vi fick båten för egen motor till ön där hon övervintrar.

Söndag. Mycket tråkigt väder, varmt ja, men regntungt. Borgbacken var öppet för sista dagen i år. Det blev inte av att ta sig till dit, det var nog i planerna, men vädret var inte på besökarnas sida. Nästa chans, efter den långa hösten och kalla vintern, är våren 2005. Hmm… de engelska sidorna på nätet hade en intressant rubrik.

Måndag. Det lovas regn och vind. Busstrejk här i Helsingfors. I värsta fall är man dyblöt när man äntligen nått sin arbetsplats. Inte kul. Tyvärr har HST inget om busstrejken på sina svenska sidor och nyhetssidan har rubriken “[FrontPage Image Map Component]” (SADs aktuellt är full med tomhet), men Husis listar vilka busslinjer som körs och vilka inte.

Uppdatering: SADs information på svenska, finns tydligen på de finska sidorna.

Published

2 comments

  1. Soitto Höblään tuosta ruotsinkielisestä internet-palvelusta olisi paikallaan!

Comments are closed.