Confirm deletion

Nyt on semmoinen fiilis etten keksi mitään järkevää tapaa naputella entryjä skrubuun. Olen aloittanut kirjoittamisen, jättänyt homman kesken kun juttu ei silleen napsahda kohdalleen ja lopulta poistanut puolivalmiit tekstit. Delete delete delete….

Piti kirjoittaa hauskoista iTunes -jaossa näkyvistä nimistä, joissa mainostetaan omia saitteja. En keksinyt miten saan mukaan lisäksi sen että oma jakoni näkyy nimellä “skrubu.net” ja soittolistat ovat “/” ja “/pni/”. Ajattelin kutsua tuota minimainostukseksi, mutta hylkäsin ajatuksen. Piti mainita vielä se sinihammasjuttukin. Delete.

En saa aikaiseksi järkevää entryä siitä että istuin eilen koodaamassa PHP:tä koneella jossa ei ollut devausmahdollisuutta. Kun sitten pääsin testaamaan kuvagalleriakoodiani, niin se oli ihan pienin muutoksin toimintakuntoista. Ylpeä nörtti tai nörttiylpeyttä? Sitten piti tietenkin vielä lisäillä jokunen feature ja siinä menikin sitten yli puolen yön. Ja jokunen asia pitää vielä muistaa muuttaa, mutta homma tuntuisi olevan kasassa muuten. Mitä nyt tuommoisesta voi muka kirjoittaa? Delete.

Ei irtoa tekstiä edes eilisen suurimmasta positiivisesta yllätyksestä, opintolainasta. Olin jotenkin siinä uskossa että maksan sitä pois vielä ensi vuonnakin, mutta eilen tullut kirje sanoi että nyt tulee maksuun viimeinen erä. En ole mikään ekonomian ihmelapsi, mutta tämä oli kaikessa positiivisuudessaan noloa. Rahaa tulee ja menee, enkä minä tiedä mistään mitään. Enkä saa siitä edes tekstiä aikaiseksi. Delete.

Log out.

Published