Eldrävens tillägg

Uppdaterade min Firefox till 1.0 Preview Release. Trevlig bekantskap. Definitivt snabbare än den förra, åtminstone på min maskin. Intressant dock att när jag körde igång programmet menade den att t.ex. Web Developer extension inte fungerar i denna verision. Neeej! Jag som har blivit så van att använda den. Vad göra? Jo, jag laddade, med hjälp av Safari, ner filen som installeras (med .xpi ändelse) på hårdskivan och drag’n’droppade den in i Firefox programfönster. Ja, installera tack. Omstart av programmet. Voilá. Extensionen i gång utan problem. Samma trick fungerade bra också med Gmail Notifier. Och tricket har testats med goda resultat på en windowsmaskin också.

Spread Firefox jobbar på. Målet är en miljon nerladdningar av Firefox på 10 dagar. Efter tre dagar är mängden nerladdningar redan över 720000. Fint!

Published

2 comments

  1. Täällä Web Developer toimii vieläkin? Tosin on sitten muita ongelmia.

Comments are closed.