Patetiskt

Fråga: när vet man att man blivit gammal?
Svar: då den eviga pinan i Husis, Ferd’nand, verkar bra.

Skrämmande. Det hände i början av veckan. Jag täcks knappast skriva om händelsen, men… på vägen till jobbet… den bara liksom fungerade. Förrvirrande. Efter alla dessa år, mittialt uppenbarar det sig en seriestrip som… tilltalar; som verkar ha en mening.

Det finns lindrande omständigheter. Ni vet, sådär som Dilbert kan vara “precis som vi har det på jobbet”, på samma sätt var Ferd’nand i början av veckan. Den passade in helt perfekt. Var det en lindrande omstängihet på riktigt? Tror inte det. Klippte till och med ut den. Inte åt mig, gav den åt en som är med i samma projekt. Patetiskt. Klipper ut en Ferd’nand! Och ger bort den! Nej fan. Gammal. Hör ni hur blodådrorna förkalkas och huden skrumpnar. Var är min rollator?

Published

2 comments

  1. ah. Ferdnand. Den obegripliga serien. Vi brukar tillbringa 5 minuter alla dagar med frun med djupt rynkade pannor medan vi försöker fundera vad som skall vara roligt i dagens strip. Ofta misslyckas vi. Jag skulle bli orolig om det skulle börja kännas fiffigt med ferdnand.

  2. Be very afraid. Det kan hända när som helst! Jag trodde inte det var möjligt, men…

Comments are closed.