Ylläri

Yllätykset tulevat yllättäen, siitä kai se sana tulee. Ja tänään koin yllätyksen. Istuin duunissa tekemässä mitä nyt yleensä teen duunissa. Työn alla oli haastava työ mielenkiintoiselle asiakkaalle. Keskityin. Olin flowssa (okei, minä en koodaa elääkseni, mutta ei flow visusuunnittelussa ole mitenkään eri asia), kuulokkeet korvilla. Ympärillä vain se mitä monitorilta näkyi ja mitä korviin kuului. Pikselin viilausta ja progea. Havahduin kun viereen ilmestyi joku. Disorientoituneena nostin progen korvilta ja katseen pikseleistä. Vähintään yhtä sekaisena olin kun lyhyt tapaaminen oli ohi. Että siis mitä? Ilta onkin mennyt, hämmentyneenä mutta iloisena tämänpäiväisestä, siirrellessäni tiedostoja ja asennellessani uuteen koneeseen toimintaan mm. PHP:n ja MySQL:n. Ei nörtti paljoa tarvitse ollakseen iloinen. Jee jee, taisi jäädä bluesit toistaiseksi historiaan.

Published

7 comments

  1. ei muuta ku onnittelut. ensin koin hirveetä vitutusta asiaa kohtaan (siis kun en itse saanut päivitystä koneeseeni), mutta myöhemmin tajusin että näinhän ne menee.

  2. Kiits kiits. Jos asia jotenkin lohduttaa, niin voin vannoa etten tiennyt asiasta mitään ennenkuin oli kone pöydällä.

  3. joo. huomasin sen. no worries. oon vaan ihan vitun kateellinen :)

  4. noh, nyt kun näitä mielipiteitä kirjotellaan niin saisko ton "wrote" sanan jotenkin erotettua tosta kirjottajata?

Comments are closed.