5 comments

 1. Ska du till att göra om (presentationslagret av?) din sajt, gör för all den läsvänlig oxå med skruttig pokketpc-explorer. I likhet med alltför många bloggar jag läser, är det ett ord per ras här på Skrubu…

  Ska du gå så långt att du kodar om hela bloggmotorn, se till att de nuvarande länkarna fungerar även i den nya miljön!

 2. Ah, ja. Tyvärr ligger ju PDA-användare i definitiv minoritet (1.4 %)… men men… jag skall hålla dig i minnet när jag på riktigt skall redesigna skrubu.

 3. Wow! Representerar JAG 1.4% av dina användare?! I’ve never felt so important ;).

  Men alvarligt talat så kan du se det från andra sidan oxå: skulle Skrubu fungera bättre på PDA så skulle du kanske ha flera belåtna PDA-användare. Faktum är att om du bara är lite varsam med dina stylesheets så kommer du antagligen ganska långt. Det fanns nån artikel om hur pokket-IE missbrukar stylesheets som du kan utnyttja. Jag vill minnas att pIE reagerar både för mediatypen handheld och screen, trots att den antagligen bara borde reagera på handheld ifall en sådan stylesheet explicit definierats. Gör alltså en handheld-stylesheet som definierar bort alla knepiga vänstermarginaler och som sätter högermarginalens tavara längst ner på sidan.

  Skulle det vara enkelt skulle jag säkert göra det själv ;)

 4. PDA/Phone Browsers heter det och innehåller nog andra än du… om du inte är en friksurfare av stora mått ;)

  Jag borde väl fila lite på det stegsorterande stillakanet (?) Har fått lite kritik gällande ‘vanliga’ -webbversionen också.

  Stay tuned, men vänta inte att något ändras illa kvickt…

Comments are closed.