Kohti pimeämpiä aikoja

Eilen näytti siltä että Jumalten Valokuvaamo Oy olisi ollut kovassa vedossa. Taivas välähteli kuin viimeistä päivää. Tänään herätessäni olin varma siitä että kaikki jumalat olivat käyneet illalla hankkimassa passikuvat ja siirtyneet lomailemaan johonkin lämpimämpään taivaanosaan, oli nimittäin niin jumalattoman pimeä aamu. Aamutelevision uutiset (ja Hesari) kuitenkin tiesivät kertoa että illalla taivaan valoja välkyttelivät elosalamat. Mutta aamu oli kuitenkin pimeä. Synkkää.

Published

4 comments

  1. Ai niitäkö ne oli? Minä naiivina kuvittelin, että raitiovaunujen sähköjohtimet on hirttäneet kiinni ja väläyttelee valokaariaan pitkin iltaa…

  2. Mutta ratikoillahan on nykyään tapana pysähtyä… ainakin keskustassa.

  3. Näkyi muuten komeasti kymmenennestä kerroksesta Matinkylässä nuo elosalamat… ;o) Pari kuvaakin räpsäsin (osuikin kohdalle jopa) menivät vaan allekirjoittaneen heikomman valokuvaustaidon piikkiin; rakeisia olivat kuin mitkä.

  4. Jos on pimeätä niin kuvista tulee rakeisia digikameroilla. Ei se ole sun valokuvataidoista kiinni, kyseessä on kameran feature ;)

Comments are closed.