Mobilnostalgi

Jag blir nostalgisk när någon bara ens nämner Commodore 64 och jag har varit så avundssjuk på dem som har haft möjligheten att köra Frodo i sina Series 60 telefoner. Men idag fick jag höra att det finns nu version 0.51, som också fungerar på Nokia 6600. Holy super cow! Download. Install. Weee!!! Fungerar. Med ljud och allt. Är som ett barn med obegränsad kredit i karamellaffären. Man känner sig överlycklig och odödlig en stund, sedan mår man illa, räkningen kommer när man minst anar det och det hela slutar med att man har dåliga tänder. Ett vålmående barn alltså.

Nästa projekt: skaffa spel. Nummer ett på listan (redan testkörd), är Jumpman, en av de stora favoriterna. Sedan andra spel. Om jag inte annars heller har tid, har jag nu ännu mindre. Bra så.

Published

1 comment

Comments are closed.