Borde sova, men…

iTMS. Igen ett sätt att slösa dyrbar sovtid till något helt onödigt. Men jag fick gjort det jag skulle. Köpa några låtar jag har funderat på att skaffa sedan jag första gången bekantade mig musikbutiken. Tyvärr hade dom inte den låten jag ville ha: Night Shift Watch av Fleetwood Mac. En fin låt i äkta gammal Steely Dan anda, från skivan Penguin (1973). Men fick nog andra Fleetwoodar. Det är ett så ojämt band att jag nog inte någonsin skulle vilja köpa en hel skiva av dem. Tycker nog annars att det är trevligare att köpa hela skivor än enskilda låtar. Om man nu inte råkar hitta några 80-tals klassiker. Egentligen har jag redan hittat sån’t jag inte skulle täckas erkänna mig tycka om, men som jag nog troligen köper. Ah, minnen från gymnasietiderna… eller var det efter gymansiet?

Klassiker har tydligen sålt idag. Bland annat Wuthering Heights av Kate Bush, Puff the Magic Dragon av Peter Paul & Mary :), Heroes av David Bowie och Eye of the Tiger av Survivor (!). Today’s Top Albums i rock avdelningen är 40 skivor lång (just nu alltså) och innehåller bl.a. Moody Blues, Pink Floyd (flera), Genesis och Rush. Överraskande progressivt. Pink Floyds Pulse är nummer ett. Låter bra. Det finns hopp ännu.

Nu får det vara slut för idag. Natti natti.

Published