Testi

www.skrubu.net, tulokset:

  • Marketing 4.3
  • Design 9.6
  • Accessibility 5.6
  • Experience 8.0
  • Overall 6.4

Tulipa vastaan jälleen testi, mutta tällä kertaa se ei ollutkaan mikään persoonallisuustesti vaan saittitesti. Kyseessä on Silktide -nimisen nettipuljun automaaginen saittitesteri SiteScore joka käy läpi saitin ohjelmallisesti eri tavoin, m.m. Googlettamalla ja koodia analysoimalla.

Skrubu -blogi sai keskiarvoksi 6.4, kun taas galleriani, joka on vanha taulukkotaitettu javascripthärdelli iframeilla ja vaikka mimmoisilla kludgeilla sekä härpättimillä, sai 6.0. Yllättävän samantapainen tulos. Ei mitenkään yllättävää että galleriani on testin mukaan paremmin markkinoitu (5.8) kuin blogini (4.3).

A Google search for “pni” finds this website as #9 (more detail)
This website is extremely popular (approx #93,237 in the world)

Mutta se että saitit olisivat yhtä saavutettavia kummastuttaa. Blogi on designin suhteen (9.6) ja kokemuksena (8.0) selvästi parempi kuin galleria vastaavissa kategorioissa (6.8 ja 6.2). Tosin kun testasin gallerian alasivuja nousi designarvo reilusti. Tämä sivu sai jopa 8.6!? Hämmentävää. Hauskaa. Mitäköhän testaisi seuraavaksi? Harmi että vaalit meni jo.

(via Strang’s Blog)

Published