Piiri pieni aika iso pyöri

You Are a Snarky Blogger!

You’ve got a razor sharp wit that bloggers are secretly scared of.
And that’s why they read your posts as often as they can!

What kind of blogger are you?

Eilen oli ihan hyvä päivä. En istunut töissä liian pitkään ja koin siellä onnistumisen tunteen. Matkalla blogipiirin pikkujoulujuhliin näin Metrolehdessä kuvan jossa tulkitsen olevan esihistoriallisen metroseksuaalin (okei, huono juttu – parempaan en juuri nyt pysty). Oletteko muuten huomanneet miten sana joskus muuttu niin oivallisesti erilaiseksi, mutta ei kuitenkaan ihan vääräksi, kun sen kirjoittaa väärin? Pikkujoulu – vaihtakaa P:n tilalle O.

Rööperin fisupubin takahuoneessa oli vielä jokunen vapaa tuoli kun tulin paikalle, juuri parahiksi todistamaan kuinka Schizotuopista oli irronnut pohja. Omat tuoppini eivät tuntuneet pohjattomilta ollenkaan, joten juoksin niitä illan mittaan täyttämässä. Loppujen lopuksi paikalla oli yli kolmekymmentä bloggaajaa tahi muuten vaan blogihenkistä persoonaa. En höpöttänyt kaikkien kanssa, eihän sitä nyt niin lyhyessä ajassa ehdi, mutta perin Kobaïa -voittoisten (ryhmäblogeilla on vahva presenssi, jengiä riitti kaikkiin pöytiin ;) juttutuokioiden aikana muistan vaihtaneeni jokusen sanan, tai virkkeen, ainakin Minyan, Mirvan, milan, Kari Haakanan ja Veeran kanssa. Taisin minä jotain Shrikelle ja Visallekin huudella kommenttia toiselta puolelta pöytää. Juhlien emäntää en ehtinyt jututtamaan. Harmi. Mutta isännän kanssa juteltiin työpaikoista. Ja oli siellä muitakin mukavia ja mielenkiintoisia örveltäjiä. Sanat liikkuivat, korvat ovat täynnä kirjaimia vieläkin.

Spåratkin liikkuivat, joten kotiinpääseminen oli helppompaa kuin patikkamatka epämääräisten yöllisten maanjäristysten ja tuulenpuuskien keskellä, jotka olisivat saaneet kävelyni näyttämään ihan humaltuneelta. Huomasin että käyttämieni rautalehmien yhteenlaskettu summa oli 7B. Mielenkiintoista. Tai sitten ei.

Niin ja koska tästä oli hiukan puhetta eilen niin kirjoitan tähän vielä: jos täällä sattuu näkyymään ruotsinkielisiä entryjä, joita haluatte kommentoida (monikko, koska eilisen jälkeen skrubu nousi top -listalla vähitellen kesän jälkeen valahtamaansa lähes sadanviidenkymmenen loukosta sadankolmenkymmenen paremmalle puolelle) niin voitte ihan vapaasti kirjoittaa suomeksi. Älkää antako kielen hämätä. Låt inte tungan förbluffa er.

Tänään testasin millainen bloggaaja olen. Ja tänään menen katsomaan eilisistä pikkujouluista tehtyä dokumenttia.

Published

2 comments

  1. Ah, kiitos. Olen kauhistellut tuota ruotsiksi kommentointia ja jättänyt pari kertaa avaamatta sanaisen arkkuni sen vuoksi. Ymmärrän nimittäin ruotsia auttavasti, mutta ko. kielen kirjoitus- ja puhetaitoni on ruostunut jo puhki. :)

Comments are closed.