Never seem to find the time

Voisin kirjoittaa Sipoo-Nummela-akselilla liikkuneesta viikonlopusta. Oli kuulkaa poron sisä- ja ulkofilettä, hyvää seuraa, sauna ja tietenkin sopivasti juotavaa. Oli myös rotisööriravintola, härän sisäfilettä ja sukukokous. Unta ei pahemmin ollut tarjolla. Tänään oli offiisissa paljon tekemistä, tuskin ehti seuraamaan mitä maailmalla tapahtuu, ei varmaan ehdi koko viikkona. Aamun uutispakettikin jäi tulematta.

Voisin kirjoittaa vaikka mistä. En kirjoita. En ehdi. Täytyy nimttäin taas jatkaa matkaa: verestämään valokuvaustaitoja/-oppeja/-muistoja.

So you run and you run to catch up with the sun but it’s sinking
Racing around to come up behind you again.
The sun is the same in a relative way but you’re older,
Shorter of breath and one day closer to death.

Time, Pink Floyd

Published