Kesä kaikilla

Linjabiilissä matkalla kotiinpäin. Väsynyt olo. “Onni ei tule elämällä, se tulee tilaamalla”. No johan on siinä keksitty tosi iskevä myyntiä edistävä lausahdus. On kirkuvaa aniliininpunaista ja trendikästä teinixxfonttia. Dziisus. Masentavaa mainontaa. Aikuisten oikeesti. Eipä parantanut päivää. Synkkää. Eikä ole vasta kun tiistai keskiviikko.

Ilonaihe on se josta kaikki puhuvat. En ajatellut kirjoittaa siitä, mutta nyt harmittaa. Onhan se nopeampi ja vanhat extensioonit toimii. Mutta se kaatui heti alkumetreillä. Tuhosi kirjoittamani jutun. Masentavaa. Lyheni yöuni ainakin puolella tunnilla.

Hmm… kas: iTunes Link Maker. Vaikka helpompaahan on ihan vaan drägänddropata linkkejä putiikista. Vaikka vähän nuo ovat ärsyttäviä, linkit suoraan ITMSiin. Masensinko sinut? Hehe… Nyt nukkumaan.

Published