Retorinen kysymys

Miltä maistuu n. 400-450 grammaa kanafilesuikaleita (maustamaton) kevyesti paistettuna sipulin kanssa vähällä rasvalla sen jälkeen kun mukaan on sekoitettu parit kynnettömät valkosipulit (suht isoina palasina), purkillinen metsäsieniä, jokunen suikaleiksi leikattu meetvurstin siivu (suunnittelematon lisä jääkaapin perältä) ja mausteita (vähän garam masalaa, reilusti rouhittua mustapippuria, kunnolla basilikaa, mukavasti sinapin siemeniä, sopivasti suolaa ja loraus balsamiviinietikkaa) kun koko homman on annettu muhia hyvän aikaa kermassa?

No hyvältä tietenkin. Etenkin kun kastike tarjoillaan pastan kastikkeena, annoksen päälle sirotellaan kevyesti (pari kourallista) paahdettuja ja suolattuja pekaani cashewpähkinöitä ja kokonaisuus huuhdellaan pötsin perukoille Inycon nimisen syrah -rypälemehun kanssa.

Okei, se oli semmoista kevyttä ruokakermaa, mutta hei, homma toimi. En tosin (taaskaan) juoksisi alastomana orkesteria johtamaan, mutta hyvää oli.

Röyh.

Published