Sunnuntaivitonen v48

You Are From Uranus

You shine with brilliant creativity, and you’re more than a little eccentric. You love everything unusual and shocking. You’re one far-out chick or dude. Anything unconventional excites you – and you have genius potential. Just don’t let your rebel side get the best of you, or else you’ll alienate everyone. Your original thinking and funky attitude is all you need to be you.
What Planet Are You From?

1. Onko talvi tullut jo?
Siltä näyttäisi.

2. Koska joulu alkaa?
Aivan liian aikaisin vuosi vuodelta.

3. Kerro kolme hauskaa asiaa jota lumella voi tehdä.
Sillä rakentaminen, sen heittäminen, sen päällä lasketteleminen.

4. Sano kolme positiivista asiaa lumen luonnista.
1.Lopputulos 2.isojen lumikasojen syntyminen 3.toisten rehkimistä on joskus kiva katsoa.

5. Oletko sytyttänyt ensimmäisen kynttilän?
En.


Siinä siis tämän viikon sunnuntaivitonen joka on käännetty täältä, nyt ihan luvan kanssa.

Alkuperäinen Femman on naapurimaan blogeissa pyörivän perjantainelosen täydennykseksi tarkoitettu sunnuntaipuuhailu joka on suunnattu krapulaisille tai muuten vaan väsyneille: niille jotka eivät juuri omaa napaansa pidemmälle jaksa ajatella. Eräänlainen sunnuntailiite.

Published