Ai kuka?

Tieto parin nokiapomon lähdöstä on lyönyt koko Fin… eiku Nokialandian ällikällä. Tai ehkei kuitenkaan koko landiaa. Ei ainakaan sitä yhtä poikaa. Sitä joka oli kassajonossa äitinsä kanssa minun edelläni, Anttilassa, pari kuukautta takaperin. Juuri se poika joka katseli sen päivän Ilta≈jotain lööppiä jossa hehkutettiin että Sari Baldauf on Euroopan vaikutusvaltaisin nainen. Se poika, varmaan semmoiset kymmen vee, tokaisi sitten kovaan ääneen äidilleen, tärkeänä: “Mite joku paltauf voi olla koko euroopan vaikutusvaltasin nainen kun edes mä en tiiä kuka se on!”. Molemmat nauroivat. Äiti ja poika. Minäkin hihittelin, vaivihkaa, mutta varmaan ihan toisesta syystä.

Published

4 comments

 1. Miten tuo siisti yliviivaus on tehty ja millä kaikilla selaimilla se mahtaa toimia?

 2. Sen pitäisi toimia kaikilla moderneilla ja turvallisilla selaimilla jotka tukevat CSS:ää.

  Itse toteutus on perin helppo. Määritellään strike-tagille tyyliin taustakuva ja asetellaan se kohdalleen. Ei sen kummempaa. Vaikeampaa saattaa olla toimivan taustakuvan tekeminen ;)

 3. Tuo Baldaufin suku on hassu. Suvun vesa Sami Baldauf piti lukioaikana minulle yhden musiikkikurssin, jossa mm. istuttiin baarissa pummaten ventovierailta olutta ja tupakkaa, sekä mietittiin outoja filosofisia ajatuksia samalla kun "opettaja" kertoo miten siistiä on ryypätä ja polttaa tupakkaa.

 4. luulempa JULIUS, että sinulla taisi mennä hiukka kurssin idea sivu suun. sekä siellä juotiin kahvia, eikä pummattu kaljaa. Savukkeita ehkä.
  Enkä ole voinut "hehkuttaa", kuten asian ilmaiset, ryyppäämisen ja röökaamisen iloa, koska muistaakseni yritin saada teistä latteista harmaapääistä joitain ideoita projektityötä varten ja ajattelin, että koulun vieressä oleva terassi (joka päiväsaikaan toimii kahvilana) olisi kiva paikka, kun ei kerta sijaitse koulun sisällä ja ulkona oli kuuma loppukeväinen päivä.

  koko kurssihan ja oppilaat, olivat suuri vitsi ja jokainen tiesi sen. Mutta eihän siitä saa hyvää juttua, jota voi kertoa esim. täällä. vai saako?
  http://www.intimateludvig.com
  http://www.adrianemusic.com
  http://www.cmt.siba.fi/kinjiru

Comments are closed.