4 comments

  1. Pitää osallistua tähän keskusteluun, että mun Sunnuntai-lista ei ole meemi. Se ei sellaiseksi ollut tarkoitettu. Ne kaikki, jotka ovat siihen osallistuneet tekivät heidän listoistaan meemin, mutta aito ja oikea ei ole meemi.

    Ei niin, että muiden listauksissa olisi mitään väärää. Päinvastoin. Listaaminen on siistiä.

  2. Olen samaa mieltä: Sunnuntai-lista ei ole meemi. Tämä ei ehkä käy ilmi tuosta tajunnanvirrasta jota myös entryksi kutsutaan. Ajatukseni oli ottaa mukaan myös SaraG:n teksti koska siinä mainitaan skrubu, ja koska siinä kaipallaan jotain omaa toistuvaa (jonka ei siis tarvitse olla meemi, kuten SG kirjoittaa).

    Oman meemin alullepanoa kaipaa muutkin [ http://daddalie.blogspot.co… ]. Onko se todella niin tärkeätä?

  3. Hyvä pointti: Jos kaikki lähtisivät kopioimaan Jannen sunnuntailistaa, sunnuntailistasta muotona tulisi meemi. Jannen oma sunnuntailista taas ei voi olla meemi, koska sitä ei ole omaksuttu mistään, vaan se on Jannen vinksahtaneen mielen oma ja alkuperäinen alkuperäinen tuotos.

  4. Totta, eikä sitä sellaisenaan ole tarkoitettu kopioitavaksi, kun taas sunnuntaivitosen koko idea on olla kuin terva johon kaikenlaiset höyhenet jäävät kiinni.

Comments are closed.