Ben f-cking Stiller

Som småbarnsfar lyckas man inte gå så ofta på bio, så det blir videobutiken som får stå för Moving Pictures utbudet. För att pigga upp vardagen beslöt vi senast att hyra en komedi. Vid aktivt skannande av videobutekernas utbud kan man konstatera att Ben Stiller har monopol på komedisidan, i alla fall för några veckor sedan.
Han figurerar i:

  • Starsky&Hutch
  • Duplex
  • Polly tuli kuvioihin

Han har också lyckats värva populära motspelare, som tycks vara i behov av snabba pengar eller ännu en komedi i sin CV.
Inte vill jag påstå att dessa komedier är speciellt dåliga, men de blir nog inga klassiker. Det är bara det att det blir lite för mycket Stiller och för lite alternativ.
Vad ska man göra om man vill se någon annan, ny komedi än en Stiller? Har Mr Stiller så till den grad lyckats förstöra komedigenren så att ingen annan vill göra komedier? Nu tycks det finnas en ny komedi på hyllorna, Ladykillers, så jag får väl försöka med den…

Published

By jkk_

http://neotide.fi/