Ganska så live

Från MacWorld: Engadget. Ingen videostream, bara text och ganska så trögt. Men det duger. Ja och Apple Store är naturligtvis i “We’ll be back soon” tillstånd.

Uppdatering: Mac Mini, iWork, iPod Shuffle… och lite annat också.

Published

6 comments

  1. Har du ägt en Apple? Men det var tiden för Mac, så det påverkar inte din street cred.

  2. En minimac kunde jag köpa, speciellt för 350. Men finska priset blir väl 519 så jag behärskar mig ännu. Kanske mot slutet av året? Cringley spekulerar kring saken (punkt 3):

    http://www.pbs.org/cringely

  3. Om den blir billigare längs året, så blir den nog aldrig så billig som 350 .

  4. $499 x 0,75 = 374,25 + tax. 350 knappast troligt om inte Cringleys spekulationer på att Apple börjar sälja Mac mini med rejäl förlust stämmer. Men jag tror inte riktigt på det. Skulle det verkligen påverka antalet sålda burkar avsevärt? Jag tror inte riktigt att bugetshopparna förstår sig på idén med en Mac.

Comments are closed.