VII. Katemies

Siitä on aikaa kun minulle paljastui etten tule elämään tammikuun yhdennentoista ohi. Tiesin milloin heitän lusikan nurkkaan. Tai no, ainakin viimeisen elossaolopäivämääräni. Parasta ennen 11.1. Eilen oli se päivä. Viimeinen päiväni. Taas. Eilen oli kuolemani viides vuosipäivä. Kuolinpäiväni The Death Testin mukaan ei siis pitänyt paikkaansa, oletan, koska 11.1.2001 on jo menneen talven myrskyjä. Nykyään tuo testi vaatii rekisteröitymisen, eikä siis innosta testaamaan. En sijaan tarkistin että The Death Clock to know your Armageddon’s Day with Death Test Meter tietää kertoa että viikatemies tulee iltakaljalle 30.10.2044, joka on sunnuntai. Saas nähä miten äijän käy, sinne on vielä pitkä aika.

Ainiin. Karilla ja Karrilla oli eilen nimmaripäivä. Onnea teidän nimillenne!

Published