3 comments

 1. RSS Calendar näyttäisi rekisteröimättä palveluun olevan lähinnä kalenterin julkistamiskanava, ei varsinaisesti kalenterin järjestelmäpuoli.

  Yhteisölle (tai julkisuuden valosta nauttivalle yksityishenkilölle) tuo on varmaan ihan hyvä juttu. Firmakäyttöön, firman yksittäisille duunareille, en tiedä. Silloin varmaan joku Mozilla Calendar + DAV voisi toimia paremmin. Firman yleiselle/ryhmäkalenterille, jopa palaverihuoneille, tuo voi olla ihan kelpo juttu. Mutta backline pitää ensin olla kunnossa.

  En näe miksei yhdistää iCalin ja RSS:n, eihän RSS:n tarvitse olla kuin kalenterin eri formaatti. Eli ihan jees, omasa "nississään".

 2. Täällä taas. Ajattelin ihan akateemista kiinnostusta rekisteröityä palveluun, mutta luettuani RSSCalendar.comin Terms of Use-dokumentin kohdat Use of Material sekä Content Posted On The Site, kohta 3, päätin olla osallistumatta.

  Periaatteessa RSSCalendar.com saa käyttää sinun postauksia miten haluavat. He 0mistavat sinun postauksesi. Ei hyvä. Minulla ei ole mitään sitä vastaan että voin antaa muiden käyttää minun materiaaliani (creative commons-tyyliin) mutta RSSCalendarin TOU saa kyllä "Evil"-leiman minulta.

  Harmi hyvää ideaa.

 3. Harmi tosiaan. Minä ajattelin kuitekin käydä rekisteröitymässä… kunhan tässä jonain päivänä ehdin. Jos nyt sinne sitten koemielessä postaan jokusen "Testi testi" -viestiä, saavat kalenterin ylläpitäjät puolestani tehdä niillä viesteillä ihan mitä vaan.

Comments are closed.