Uppdatering

RSS-läsaren NewsFire har uppdaterats till version 0.9 och nu är den inte mera gratis. Programmet är nu shareware och kostar 19.95 USD. Hmm… dags att gräva fram kreditkortet eller kolla in andra alternativ?

Uppdatering: Argh… alla gamla RSS-länkar fungerar men jag kan inte lägga till nya, eftersom den oregistrerade versionen tillåter bara 25.

Published

1 comment

  1. Jag har aldrig orkat läsa licensen för programmet men hade på något vis på känn att det skulle gå såhär. Det är väl bara att gräva fram kreditkorttet…

    Som en som har flyttat från att vara mestadels Linux-användare till att vara mestadels Mac-användare har jag noterat att det finns rätt litet freeware/GPL/opensource-softa till Mac/OS X. Det finns ju förstås Fink och en hög med Unix-softa men X trots allt ganska dåligt integrerat i OS X.

Comments are closed.