Nallet

Roskiin vai ei. Ei ainakaan vielä. Pakko ensin kuvata. Dokumentoida. Tehdä taidetta? Näin karvaturreista jää muutakin jäljelle kuin haalistuneet muistikuvat. Projekti etenee hitaasti. En löydä aikaa kuvaamiseen. Nalleista valuu sisushötöä ympäri kämppää. Löysistyvät ja kuihtuvat, jo kuluneet ja aikanaan läpikuolatut.

Mutta mitä sitten? Ehkä Koiru, Murre ja kaverit pitäisi viedä Isonkarhun kaupan (tsiigaa juttu kalliolainen.comista) ohessa toimivaan Nallesairaalaan josta Marjut kirjoitti. Paljonkohan maksaisi käyttää nallet täysremontissa? Mitä teen kasalla vanhoja nalleja jos niitä ei korjata? Mitä teen kasalla nalleja jotka ovat timmissä kunnossa? Taidan miettiä aisaa kun itse olen päässyt kuumeesta ja flunssasta eroon.

Nalleista puheenollen, LetterJamesilla on mahdollisuus kirjoitella pörröisillä kirjaimilla.

Published

7 comments

 1. Kysy saisko sieltä paljousalennusta niin viedään nallet kimpassa. :-)

 2. Mitä ikinä teetkin, niin älä hävitä teddyjä…
  Osa lahjaksi, osa muistoksi ja osa…käyttöön!

 3. En minä niitä varmaan raaski hävittää, ovat sen verran pitkään ollu mukana. Lahjaksi olen joskus ajatellut antaa, mutta korjattuina sitten varmaankin.

  Marjut, montako hoidon tarpeessa olevaa nallea sulla on?

 4. Ja noi vanhat nallet ovat jopa arvokkaita!! myykää jollette huoli niitä itse!!

 5. Mä en usko että mun nallet on hirveän arvokkaita… vaikka eihän sitä koskaan tiedä.

 6. Veikkaisin, että koti-kotoa löytyy ainakin kolmisen kappaletta noiden parin aina mukana kulkevan lisäksi. Ainakin turkin perusteellinen kuuraus olisi muutamalle paikallaan (ei saa kotipestä), neniäkin taitaa roikkua poskella.

 7. Eli viitisen kappaletta, saman verran kuin mitä laskin itsellänikin olevan hoitotarpeessa olevaa. Täytyypä ottaa tohtoriin yhteyttä. Luulisi että tämmösellä joukolla saisi ryhmäalennuksen.

Comments are closed.