Norr är dåligt

Nå nu vet jag varför jag blivit sjuk. Min lägenhet är fel, helt fel. Fel från en Feng Shui (via) synvinkel.

Jag noterade att jag är av den västliga (inte festliga) typen. Det betyder att jag borde ha mitt sovrum i väst. Väst från vad? Väst från det som kan räknas som mitten av lägenheten, naturligtvis. Och se, så enkelt var det att hitta källan till min snoriga existens. Mitt sovrum ligger norr om mitten av lägenheten. Norr, precis där den inte skall vara. Norr är bra för skåp, kök eller matsal. Sängen borde stå i den nordvästliga, eller nordostliga zonen, men inte norr. Därför är jag sjuk. Fast på något sätt tror jag nog inte att jag skulle må bättre av att sova i västliga delen av min lägenhet, vid ytterdörren, eftersom det skulle vara omöjligt få plats för en säng i tamburen.

Sydvästliga zonen av min lägenhet skall vara bra för inlärning, ett område som hjälper mig öka min kunskap. Och det är den ju. Där har jag soffan och en hel del böcker som inte ännu hittat något bättre ställe att samla damm på. I den sydvästliga riktingen från mitten av lägenheten ligger också toaletten, epicentret för kunskapsökning!

Min lägenhet är typ tre av den östra gruppen. Varför kollade jag inte detta när jag flyttade in?

Published

2 comments

  1. Hurdan lägenhet borde den festliga typen ha? Många kylskåp och ett dansgolv? Och helst inga grannar.

  2. Tyvärr har jag ingen kunskap on den saken eftersom jag är av västlig typ och min lägenhet borde ha dörren mot öst. Men dina förslag låter inte helt fel.

Comments are closed.