Pop!? Ei niin pop

Niin Safarissa kuin Firefoxissa on popup-esto päällä, mutta kuitenkin olen tällä viikolla sulkenut parikin pientä mainosikkunaa. Onko jossain siis skripti joka jotenkin kiertää eston? Grr!

Asiaa tutkiessani vastaan tuli esimerkiksi Ed Bott: Firefox stops blocking popups ja Sitepoint Forums: How to bypass popup blockers? sekä Spreadfirefox.com jossa sanotaan että www.hostultra.com avaa popuppeja. Heti testaamaan. Ei mitään. Ei edes ilmoitusta siitä että jotain olisi blokattu. Mutta popupcheck.com, jonka testeissä Safari pärjäsi hienosti, yllätti Firefoxin kohdalla raportoidessaan: “User-launched Delayed-method popup allowing = Failed“. Mikä pettymys!

Lisää: Bugzilla Bug 270867.

Published

2 comments

  1. Totta, mutta sen saa jotenkin kuitenkin estettyä Firefoxilla, luin jostain. En tosin juuri nyt muista miten. Jotain selaimen asetuksia siinä piti muuttaa.

Comments are closed.