Länkar med levande bilder

  • Hela första avsnittet av nya Battlestar Galactica som Real-stream. Det ser bra ut. När får man se detta i finsk TV?
  • Spoilervarning!!! Intrigen av nästa Stjärnornas Krig film med bilder!
  • Klipp ihop duschscenen från Hitchcocks Psycho som du själv vill med Psycho Studio. Lätt som iMovie.

(samtliga via)

Published

3 comments

  1. Battlestar Galactica var en positiv överraskning för mej. Jag sög ner de första sju-åtta episoderna då jag ännu hade bandbredd, och nu har jag fruktansvärda abstinensbesvär :). Ett liv utan bandbredd betyder ingen Enterprise, ingen BSG och (om jag är på såphumör) ingen LAX.

    Trist att det ska vara så illegalt, dessutom.

    Britterna (bbc.co.uk) har plan på att låta torrentera sitt material om de inte gör det redan, så man kan dra ner en Top Gear. När ska SciFi channel (eller iTunes m…ovie store :) följa efter? Cringeley skrev förresten en riktigt kul artikel (http://www.pbs.org/cringely…) om Minimacen och iTMS här i årsskiftet.

Comments are closed.