Kotona taas

Pienen vuoren verran postia. Hieman suuremman vuoren verran likaisia vaatteita. Pesukone täydessä vauhdissa. Lukemattomia meiliejä. RSS-lukija huutaa hoosiannaa useamman tuhannen lukemattoman viestin taakan alla. Viikko reissussa ja takaisin tullessa tekemistä riittää.

Nyt pitäisi päästä kärryille siitä mitä on tapahtunut. Nopea silmäys kertoisi että Kuukkelit tulevat (vaikka ongelmia on) ja erinäisiä voittajaveikkauksia on jo tehty. Yllättäviäkin. L’Orealin Ruotsissa kohua aiheuttanut mainos on bongattu kotosuomessa mutta kuvan rajaus on eri enkä usko että se täällä aiheuttaa suurtakaan hämminkiä. Ja vuoden 2004 progeäänestyksen tulokset on julkaistu.

Jaha, ensimmäinen erä pyykkiä pesty. Koneen tyhjennys ja uusi täyttö.

Päivitys 18.7.2005: Korjasin linkin Seppäsen blogiin, vanha kun ei enää toiminut.

Published

4 comments

  1. Tervetuloa kotiin! Kuukkeliveikkaukset ovat meikäläiseltä menneet ohi silmien, mutta sen sijaan toivoisin, että joku taho listaisi ne äänestyskategoriat. Voisi edes niiden kanssa hikoilla tässä sivuston uudelleenpystytystä odotellessa.

  2. Kiitos kiitos.

    Se vähä mitä muistan eilen nähneeni, ennen kuukkelisaitin katoamista verkosta, ei tue SKM:n kategorialistausta [ http://www.mummila.net/marg… ], mutta onneksi vielä on äänestys(/miettimis)aikaa, ehtii fundeeraamaan silleen kunnolla.

  3. Kauheen nopee pesukone sulla, pni. Tai sitten kirjoitat todella hitaaaasti. ;)

Comments are closed.