Heikko ääni sängyn pohjalta


Kuva 1: Urno

Taas? Vastahan olin kipeänä, mutta nyt yskä ja kuume vaivaa jälleen. Taitaa olla viimeinen kevät menossa. Mitenkäs niitä testamenttejä tehdään? Minä, pni, täysissä sielun ja ruumiin voimissani… Höh, tässä mitään täysissä voimissa olla. Täysiä tulee vain yskänpuuskahttp://skrubu.net/wp-admin/post.php?action=edit&post=703t, kaikki muu toimii puoliteholla. Jokunen pilleri ja troppi jäi yli viime taudin hoidosta. Siispä vetäisen napit napaan ja kömmin takasin sängyn pohjalle.

Onneksi on internetti. Muisti|kirjasta löytyi linkki nokturnoon, jossa on urnoja. Viihdytän itseäni jääkaappimagneettirunoudella, runouskoneella (flash) (alin linkki neljästä “runouskone”), toisella runokoneella sekä ajatuksella siitä miten Photoshop ei vain ole kuvankäsittelyä varten, vaan sillä voi käsitellä runojakin (esimerkki yks ja kaks).

Published

5 comments

 1. Yskä? Sulla on eri pöpö. Minut diagnostisoitiin eilen seuraavasti: "Diarrhoea et gastronteritis origine infectiosa praesumpta".

 2. Ei ole diarrhoeaa ei, ihan vaan köhää ja kuumetta. Vaikuttaa samalta kuin mihin yksi lomamatkamme ryhmänjäsenistä sairastui kesken reissun. Tunnen olevani yhtä huonossa kunnossa kuin miltä hän näytti.

  Vaan olihan tätä liikkeella toimistollakin, semmoinen kotoinen tuberkuloosiparantolameininki niiku…

  Oli mitä oli, niin kivaa ei ole.

 3. Mainitsemasi "urno" on hieno ja kulumaton sana. Sille pitää keksiä käyttöä…

 4. Kaikki lähipiirissä potevat ja tohtorisetä myös ovat tienneet kertoa, että tauti on pahuksen sitkasta lajia. Sahaa edestakaisin semmoiset 6 viikkoa. Vaatii kärsivällisyyttä. Minulla kun ei sitä ole, niin yritän pestä käsiä ja olla hengittämättä hiljaa, ettei pöpö huomaisi. Jaksamista & paranemista!

 5. Sedis: Koska urno tarkoittaa, tai sillä tarkoitetaan, digitaalista runoutta, ovat kai ne jotka nokturnossa julkaiset osa Fragmentoituneiden Urnolijoiden Seuraa. (aika huono juttu, syytän tautia).

  Marjut: Kiitos kiitos. Kannattaa pysytellä piilossa, pöpö ei ole eritysen mukavaa seuraa.

Comments are closed.