Jälkimaininki

Eipäs lennähtänyt Kuukkeli skrubuun, mutta Pnukille on hyvä hävitä. Onnea sinne, ja onnea muillekin voittajille. Myös Karpelalle.

Seuraavaksi voinkin sitten viritellä oikean palstan sisältöä uuteen uskoon nyt kun sain poistettua siellä maijailleen kuukkeliehdokaskuvan (jonka ylisuurta kokoa kommentoitiin).

Näkikö kukaan jätinkö aivoni Dubrovnikin baaritiskille vai pudotinko ne vasta jatkoilla jonnekin sohvan taakse?

Jotenkin on kuitenkin semmoinen tunne että oli mukavaa. Monen muun ohella tuli vaihdettua pari sanaa tai jopa useampi lause Marin ja Mertenin kanssa, joita en aikasemmin ollutkaan tavannut. Mistäs bändeistä olikaan puhe Shrike? Mushroom jotain, ja joku jossa oli paljon numeroita?

Pahasti fragmentoituneita muistikuvia: Proge. Ai että olisi työpaikkoja tarjolla. Hmm. Naisetkin voivat olla nörttejä, hieno puku muuten. Itsetehty!? Vau. Ai miks skrubussa kirjoitetaan kahdella kielellä? Kolmella. Salamitoast. Absoluuttinen nollapiste. Puhuiko joku seksistä? Moi. Kas bussi 39A onkin juuri sopivasti tuossa. ZZZZzzz.

Paljon muutakin olisi varmaan kirjoitettavana. Pää vain on tyhjä. Pitäisiköhän soittaa löytötavaratoimistoon jos vaikka olisivat siellä. Aivot.

Nyt vasta tajusin että siinä Sediksen, Minyan ja Turistin pöydässä istui Sun Äitis. Varmaankin. Hei vaan, vaikka ei vaihdettu sanaakaan. Selkäytimellä on hidasta ajatella. Onneksi asiakastapaaminen on vasta iltapäivällä, ehkä saan puhetaitoni kuntoon siihen mennessä. Gaala keskellä viikkoa on… inte bra.

Menkää nyt ihailemaan Näkymää rannalta, joka on kuukkelin arvoinen, mutta joka kuitenkin jäi tällä kertaa ilman.

Hah, takataskussa ne aivot olivatkin. Höh, ihan rypyssä. Noloa. Toivottavasti firman johto ei ole huomannut mitään.

Published

6 comments

 1. Juu, ne bändit. Että sellasia kun ruotsalainen Mushroom River Band joka on selkeästi rokimpaa tavaraa ja hollantilainen 35007 (ex-Loose) jonka materiaali iskee sinuun luultavasti kovempaa. Lisäksi suisittelisin vielä yhtä bändiä, nimeltään Monkey3, mahtavan makoisa sveitsiläinen tapaus.

  Molempia yhtyeitä voi samplata Stonerrock.com MP3 Jukeboxissa, jossa on muuten tiukkaa vääntöä.

 2. Olisin kyllä mieluusti tavannut! Mutta näin ensi kertaa paikalle uskaltautuneena olo oli jotensakin arka: vanhat arvokkaat rouvat eivät tunne itseään kaikkein luontevimmiksi nuorten, itsevarmojen ihmisten ympäröimänä, eivätkä siksi lähde minglaamaan tuntemattomien joukkoon ihan kevein perustein! Ja sitkun olen vielä likinäköinen, niin tunnistin vain Sediksen naaman, ja se pöytä oli ainoa, johon uskaltauduin. Paitsi Birdyn kyllä kohtasin myös ja seurassaan olleen Ikuisuushetken.

 3. Niin se vielä jäi sanomatta, että minä kyllä olisin äänestänyt Skrubua, sekä sitä vanhaa että tätä uutta. Ja uutta en edes ehtinyt kommentoda, kun olin kipeenä silloin kun julkaisit, enkä sittemmin ole viitsinyt niin vanhaan aiheeseen palata. Tuosta voipaperiefektistä olen pitänyt pitkään ja pidän edelleen. (Oikeaa konepiirustuspaperia oli yhdeksänkymmentäluvun lopulla Valmet Automotiven mainoksessa, kun sattuman oikusta pääsin apuesittelijäksi Geneven autonäyttelyyn. Ja se oli minusta kiva idea.) Palstanleveys on hyvä niin työpaikan leveänäyttöisellä pc:llä kuin omalla pienellä iBookilla. Ja uteliaana tykkään tosta sivupalkin juoruruudusta, joka kertoo viimeisimmät kommentit.

 4. Shrike: Kiitos. Käyn tutustumassa.

  Sun äitis: Moikataan sitten seuraavalla kerralla? Ja tuosta voipaperiefektistä (tavallaan) johtuu saitin tahmainen vieritys. Enemmän asiasta seuraavassa postauksessa.

 5. Joko ehdit? Miltä kuulosti?
  Itselläni on vielä haku kesken ja tutustuminen vaiheessa. Onneksi kaveripiirissä on proge friikkeja, niin saa jostain jotain joskus lainaan.

 6. Käynyt hakemassa, mutta en vielä oikein kuunnellut. Uuteen tottuminen kestää aina jonkin aikaa.

  Etsimisesi saattaa helpottua huomenna…

Comments are closed.