Kuuluuks musaa, toinen yritys

Kuukkeligaalassa viikko sitten tuli puheeksi musiikki (ja mausteet ja työpaikat ja… niin, vaikka mikä) ja sain syyn viimenkin julkaista kirjanmerkeistä ne musiikkilinkit joita kaivellessani matkasin varmaan kolmekymmentä vuotta taaksepäin ajassa. Mikä sinänsä oli outoa koska tätä musiikkia en kuunnellut silloin.

Tässä siis linkkejä Prog Archivesin musiikkiin, niiden bändien osalta joita olen kuunnellut viimeaikoina aika paljon ja joilta löytyy mp3-tiedostoja kyseiseltä sivustolta. Nämä eivät ole missään erikoisemmassa järjestyksessä, eivätkä varmaan anna mitenkään monipuolista kuvaa kyseisistä bändeistä: The Flower Kings, Kaipa, IQ, The Tangent, Transatlantic, Spock’s Beard, Porcupine Tree, Pendragon, Jethro Tull.

Muualta löytyi sitten vielä Ayreonin Loser video (wmv/ 9,9 MB) ja The Human Equation traileri (wmv/4,4 MB) sekä Karmakanicin Wheel of Life (mp3/9,8 MB).

Päivitys: Korjasin Kaipa-linkin.

Published