Bloggmem

Dags att vända på steken lite. I stället för att alltid bara grilla från svenska till finska gör jag nu motsatsen. Mmm… översättning.

1. Varifrån, fysisiskt, bloggar och kommenterar du?
Hemmifrån för det mesta. Från jobbet ibland, speciellt om jag känner mig jätte bloggnödig eller om det är tråkigt på kontoret. Har bloggat på resande fot också, från båt eller bil (även i fart). Men, som sagt, oftast händer bloggandet hemma vid matbordet eller på soffan.

2. Bärbar eller stationär?
Bärbar oftast. Även mobiltelefon.

3. Är du en bloggaddikt?
– Hej, jag är pni. Jag är en bloggaddikt!
– Hej pni!
Fast nog kan jag vara utan också. Sluta skratta, det är sant!

4. Hur många bloggar skriver du – anonymt och/eller med ditt riktiga namn?
Jag har faktiskt tänkt på att anonymblogga, men tills vidare skriver jag bara i här skrubu och skickar bilder till Lokala MMSBlog. Skulle jag anonymblogga så skulle jag inte berätta om det här inte.

5. är du en morgon-/kväll-/nattskribent?
Jag skriver mest på kvällen men ibland på natten eller dagen och det har hänt att jag skrivit på morgonen också. I bland skriver jag en text på kvällen, men publicerar den först nästa dag. Eller dagen där på. Eller senare. Eller ännu senare. Eller så raderar jag den. Det har hänt.

6. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Lite på ett år har jag bloggat (på skrubu), månne det inte fortsätter en tid till. Kanske jag småningom börjar lära mig att skriva vettigare texter och inte så ofta gå med i olika memer.

(översatt från orginalet som hittades via)

Published